او هنوز مادر است شهری که دست سالمندان را بگیرد آرزوست کار سخت تیم ملی کبدی بانوان در مسابقات جهانی چرا بعضی از عشق‌ها با گذشت زمان به سردی و فاصله می‌رسند؟ وضعیت نامشخص اعزام تیم ملی فوتسال زنان ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی اختصاص تسهیلات متنوع برای تولد فرزندان در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کاهش چشمگیر شکستگی استخوان در زنان با مصرف روزانه آلوی خشک آبروریزی به نام پاداش صعود به جام جهانی: فقط و فقط ۴۵ میلیون تومان! نقد ادبیات کودک، شاخه‌ای نوپا از مطالعات ادبی آشنایی با اشتباهات رایج در شستن برنج خانواده، اولین مدرسه  احساس فرزندان| با مشکلات ناشی از ترویج فرهنگ «قوی باش» آشنا شویم زنان عشایر، رکن اساسی اقتصاد کوچ‌نشینی از جاکارتا تا ناگویا | ملی‌پوش کبدی بانوان از رویای طلای دوباره می‌گوید «شوی تبلیغاتی» با نام حمایت باشگاه‌ها از فوتسال زنان عکس برداری مخفیانه از  زنان برای اخاذی آغاز لیگ برتر زنان والیبال ایران از ۸ آذر ماه ۱۴۰۴ ضرورت بازخوانی نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی
سرخط خبرها
آشنایی با اشتباهات رایج در آشپزخانه| یخچال، انبار یا کابینت آشپزخانه نیست

آشنایی با اشتباهات رایج در آشپزخانه| یخچال، انبار یا کابینت آشپزخانه نیست

  • کد خبر: ۳۶۳۵۴۵
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
یخچال در خانه‌های ما به یک انبار عمومی تبدیل شده است؛ هر چه باقی می‌ماند مستقیم داخلش جا خوش می‌کند، اما برخلاف تصور، یخچال انبار یا کابینت آشپزخانه نیست.

الهام ظریفیان| شهرآرانیوز؛ یخچال در خانه های ما به یک انبار عمومی تبدیل شده است؛ هر چه باقی می ماند مستقیم داخلش جا خوش می کند، اما برخلاف تصور، یخچال انبار یا کابینت آشپزخانه نیست و هر چیزی را نمی توان آنجا گذاشت. بعضی مواد غذایی در یخچال نه تنها سالم تر نمی مانند، بلکه طعم و ارزش غذایی شان از بین می رود. در ادامه به مهم ترین اشتباه ها در گذاشتن مواد غذایی در یخچال اشاره می شود.

تخم مرغ

تقریبا همه یخچال ها روی در خود محفظه مخصوص تخم مرغ دارند، اما واقعیت این است که این قسمت گرم ترین بخش یخچال است و به خاطر باز و بسته شدن مداوم، دمای آن دائما تغییر می کند. همین موضوع باعث می شود تخم مرغ سریع تر فاسد شود یا کیفیتش پایین بیاید. بهترین جا برای تخم مرغ ها طبقه های میانی یا بالایی یخچال است، جایی که دما ثابت تر می ماند.

شیر و  لبنیات

خیلی ها بطری شیر یا ماست را هم داخل در یخچال می گذارند چون جاگیری اش راحت است، اما درست مثل تخم مرغ، این بخش گرم تر است و باعث می شود لبنیات زودتر خراب شوند. بنابراین بهترین جا برای شیر و لبنیات هم همان طبقه های پایینی و میانی یخچال است.

سبزیجات

سبزی تازه را اغلب در کیسه پلاستیکی می گذاریم و مستقیم داخل کشوی یخچال می فرستیم، اما رطوبت جمع شده داخل کیسه باعث خیس و لهیده شدن سبزی می شود. بهترین روش این است که سبزی را در کیسه های پارچه ای یا پلاستیک سوراخ دار بگذاریم تا هوا گردش داشته باشد و رطوبت اضافی آن خارج شود.

گوشت و  مرغ

گوشت و مرغ خام را باید در فریزر نگه دارید، اما برای مدت کوتاه مثل یکی دو روز هم می توان در یخچال آن ها را نگه داشت. نکته این است که قرار دادن گوشت خام یا مرغ در طبقات بالایی یخچال اشتباهی جدی است. اگر بسته بندی آن ها نشت کند، همه مواد غذایی زیرشان آلوده می شود. بهترین مکان برای گوشت و مرغ خام، پایین ترین طبقه یخچال است تا مواد دیگر از آلودگی در امان بمانند.

نان

خیلی ها برای اینکه نان دیرتر کپک بزند، آن را در یخچال می گذارند، اما این کار نتیجه معکوس دارد. نان در یخچال زودتر بیات می شود و طعم و بافتش از دست می رود. اگر در چند روز آینده آن را مصرف نمی کنید، در فریزر نگه دارید.

قوطی بازشده کنسرو

یکی از خطرناک ترین اشتبا ه ها این است که قوطی کنسرو باز شده را همان طور نیمه باز در یخچال بگذاریم. فلز قوطی در تماس با هوا و رطوبت ترکیبات مضری آزاد می کند که به غذا منتقل می شود. همیشه بعد از باز کردن کنسرو، باقی مانده را به ظرف شیشه ای یا پلاستیکی دربسته منتقل کنید.

بی توجهی به دما و شلوغی بیش از حد

بهترین دما برای یخچال حدود ۴درجه سانتی گراد است. اگر خیلی سردتر باشد، بعضی میوه ها و سبزی ها یخ می زنند و خراب می شوند. علاوه بر این، شلوغ کردن بیش از حد یخچال باعث می شود جریان هوا قطع شود و مواد سریع تر فاسد شوند. یخچال باید نفس بکشد!

نکات تکمیلی

پیاز و سیب زمینی را هرگز در یخچال و مخصوصا کنار هم نگذارید؛ این دو کنار هم سریع تر جوانه می زنند.

بعضی میوه ها مثل سیب و موز گاز اتیلن آزاد می کنند و باعث رسیدن و فاسد شدن زودتر میوه های دیگر می شوند. بنابراین بهتر است جداگانه نگهداری شوند.

باقی مانده غذا در ظرف باز باعث تغییر بو و انتقال آلودگی می شود؛ پس باقی مانده غذا را در ظرف در بسته نگهداری کنید.

تمیز کردن منظم یخچال با محلول جوش شیرین یا سرکه جلو بو و آلودگی را می گیرد.

روی ظرف های باقی مانده غذا تاریخ مصرف بچسبانید تا فراموش نکنید و غذای مانده نخورید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.